Creatrix® coach

Het leven is er om een feestje van te maken. Maar als je leven een donker randje krijgt door gevoelens van boosheid, angst of schaamte, dan kun je daar natuurlijk wat aan doen. Wanneer je niets doet, zal er ook niets veranderen en worden je klachten misschien wel erger. Je kunt hulp vragen aan een Creatrix® coach. Een Creatrix® coach kan er met jou voor zorgen, dat je leven weer een feestje wordt.

Wanneer hulp zoeken?

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat er niet een bepaalde grens is, wanneer je hulp kan gebruiken. Wanneer jij last hebt van bepaalde zaken, dan gaat het om jou. Jij wilt je leven weer op de rit krijgen en daarom heb jij hulp nodig. Je kunt terecht bij een Creatrix® coach als je problemen ervaart met je familie of vrienden, je je onzeker voelt,  een luisterend oor nodig heb, je traumatische ervaringen hebt meegemaakt of slecht je eigen grenzen kunt aangeven. Ook voor andere problemen kun je contact opnemen met een Creatix coach. Alles wat jij als een probleem ervaart in je leven, is er om opgelost te worden!

Welkom bij Praktijk Gezond en Welzijn

Praktijk Gezond en Welzijn is een praktijk van Danielle Griesheimer. Zij is Creatrix® transformologist en daarnaast care for women specialiste. Zij kan je helpen met negatieve gedachten, vervelende emoties en vastgeroeste overtuigingen. Bij haar kun je terecht voor problemen door dingen die je in je leven hebt meegemaakt, maar ook voor hormonale problematiek. Een care for women specialiste kan je helpen bij hormonale problemen, zoals vragen over de overgang,  maar ook als je een wens hebt om zwanger te worden en bij heftige menstruaties en klachten rond je menstruatie.  Ben je nu echt klaar met al je klachten en wil je hulp van een Creatrix® coach of care for women specialiste? Maak dan telefonisch of via deze link een afspraak met Danielle.