Creatrix® coach

Het leven is er om een feestje van te maken. Maar als je leven een donker randje krijgt door gevoelens van boosheid, angst of schaamte, dan kun je daar natuurlijk wat aan doen. Wanneer je niets doet, zal er ook niets veranderen en worden je klachten misschien wel erger. Je kunt hulp vragen aan een Creatrix® coach. Een Creatrix® coach kan er met jou voor zorgen, dat je leven weer een feestje wordt.

Wanneer hulp zoeken?

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat er niet een bepaalde grens is, wanneer je hulp kan gebruiken. Wanneer jij last hebt van bepaalde zaken, dan gaat het om jou. Jij wilt je leven weer op de rit krijgen en daarom heb jij hulp nodig. Je kunt terecht bij een Creatrix® coach als je problemen ervaart met je familie of vrienden, je je onzeker voelt,  een luisterend oor nodig heb, je traumatische ervaringen hebt meegemaakt of slecht je eigen grenzen kunt aangeven. Ook voor andere problemen kun je contact opnemen met een Creatix coach. Alles wat jij als een probleem ervaart in je leven, is er om opgelost te worden!

Welkom bij Praktijk Gezond en Welzijn

Praktijk Gezond en Welzijn is een praktijk van Danielle Griesheimer. Zij is Creatrix® transformologist en daarnaast hormoon-specialiste en orthomoleculair therapeut. Zij kan je helpen met negatieve gedachten, vervelende emoties en vastgeroeste overtuigingen. Bij haar kun je terecht voor problemen door dingen die je in je leven hebt meegemaakt, maar ook voor hormonale problematiek. Als specialiste kan zij je helpen bij hormonale problemen, zoals vragen over de overgang,  maar ook als je PMS (pre menstrueel syndroom) hebt of een wens hebt om zwanger te worden en bij heftige menstruaties en klachten rond je menstruatie. Ook als je andere klachten hebt, zoals spijsverteringsklachten (obstipatie/diarree/buikpijn, maagklachten) of een lage weerstand (steeds verkouden zijn of ontstekingen hebben) kun je in deze praktijk terecht. Ben je nu echt klaar met al je klachten en wil je hulp van een Creatrix® coach, een hormoon-specialiste of orthomoleculair therapeut? Maak dan telefonisch of via deze link een afspraak met Danielle.