Vrouwencoach

Soms kan je leven even wat minder op rolletjes lopen. Het kan zijn dat je last hebt van emoties, zoals frustratie, verdriet en angst. Of je hebt last van beperkende overtuigingen, die jou alleen maar weer verder de neerwaartse spiraal in duwen. Herken je dit? Dan zijn er twee mogelijkheden. Je kunt niets doen, of je kunt ermee aan de slag bij een vrouwencoach. Wanneer je niets doet, dan zal je leven zo blijven met de bijbehorende nadelen. Wanneer je ermee aan de slag gaat, dan zul je een fijner leven tegemoet gaan. Benieuwd wat coaching voor vrouwen voor jou kan betekenen?

Wanneer kun je bij coaching voor vrouwen terecht?

Wanneer je een vrouwencoach nodig hebt tijdens het opruimen van negatieve emoties
Wanneer je last hebt van beperkende overtuigingen
Wanneer je vast zit in beperkende patronen
Wanneer je last hebt van klachten die te maken hebben met je hormoonhuishouding, zoals PMS (pre menstrueel syndroom), anticonceptie, zwangerschap en de overgang
Wanneer jij het gevoel hebt, dat je niet meer baas bent over je eigen leven
Wanneer je opzoek bent naar een vrouwencoach in Den Bosch of regio Tiel

Wie ben ik?

Ik ben Danielle Griesheimer en ik ben een vrouwencoach in Den Bosch en regio Tiel. Ik ben gecertificeerd Creatrix® Transformologist® , hormonaal specialist en orthomoleculair therapeut. Het is mijn passie om vrouwen te helpen en te begeleiden. Op deze pagina kun je nog veel meer over mij lezen.

Kun jij wel wat steun gebruiken? Wil jij dat jij jezelf weer de moeite waard vind? En dat jouw leven weer leuk wordt? Bel mij dan op 06-37432045 of maak via de website een afspraak.