Hormonoloop

Al tijdens een consult werken aan verbetering van je klachten? Boek dan nu een wandelconsult, oftewel de “Hormonoloop”!

Wandelen is voor iedereen een groot goed, maar zeker als je hormonale klachten hebt! Het daglicht en de beweging helpen om in de avond beter te gaan slapen en het afrollen van je voetzolen zorgt ervoor dat je je blijer en gelukkiger gaat voelen en je stemming verbetert. Best fijn dus,  als je hormonen “een loopje”met je nemen!

Stress en angst zijn veel gehoord als vrouwen last hebben van PMS of overgang. Ze staan hierdoor vaak continu “aan”.  Wandelen kan ook deze klachten verminderen, net als concentratie- en geheugenproblematiek. Bovendien help je je immuunsysteem door te wandelen, waardoor je minder vatbaar wordt voor allerlei ziektes.

Nu kun je al tijdens het consult werken aan verbetering! Op een ontspannen manier bespreken we tijdens de “hormonoloop”wat je klachten zijn, en vooral, wat je er naast wandelen aan kunt doen!

Na het consult ontvang je van mij een mail met alle tips die we tijdens de wandeling besproken hebben. Hier ga je vervolgens mee aan de slag en na 6 weken bespreken we tijdens het 2de (wandel)consult waar je nog klachten van hebt en passen we je plan zo nodig aan.

Ook deze consulten worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. (check dit bij je verzekeraar)