over mij

41 jaar was ik toen ik in de vervroegde overgang kwam. Het was als een heftige hormonale achtbaan, waar geen eind aan leek te komen. Ik was alleen nog maar rondjes aan het zwemmen en voelde me in en in moe.

Ik had veel lichamelijke klachten, zoals migraine, gewrichtsklachten, slaapproblemen, opvliegers en darmklachten. Maar ook mijn emoties – zoals verdriet, boosheid en frustratie – liepen hoog op, en mijn stemming holde achteruit. Ik vond mijzelf echt geen leuke partner en moeder meer, gilde vaker tegen de kinderen dan me lief was. Ik was emotioneel, neerslachtig en korter aan mijn lontje dan ooit.  Het beetje eigenwaarde dat ik hiervoor had, verdween als sneeuw voor de zon. En niemand leek mij goed te kunnen helpen.

Zelfs het nemen van (kleine)besluiten werd een dingetje…Zoals toen ik in een supermarkt in Frankrijk het toetje voor die dag “mocht” uitzoeken. Een heel gangpad vol nagerechten. Een half uur later….ja echt, een half uur later wist ik het nog niet… tranen prikten in mijn ogen, ik had een brok in mijn keel,  voelde spanning in mijn hele lijf en zweetdruppels liepen over mijn rug.  En die gedachtes: Wat zou hij zelf kiezen? Wat vinden de jongens het lekkerst?  Moet het iets zijn wat we allemaal lekker vinden of kies ik verschillende dingen? Wat mag het kosten? Kies ik wel het goede?

Gelukkig is dat nu compleet anders!

Na een tijdje aanmodderen en veel frustratie kwam ik in aanraking met een organisatie die vrouwen ondersteunt bij hormonale problematiek.  Er ging een wereld voor mij open, en ik realiseerde mij dat het helemaal niet nodig was zo rond te blijven lopen. Ik volgde de opleiding omdat ik besloot andere vrouwen deze ellende te willen besparen. Een jaar later had ik mijn eigen praktijk en kon ik vrouwen – met prachtige resultaten – helpen met hun hormonale vragen.

Toch bleef er altijd wel een stuk waar ik, in mijn optiek niet veel mee kon: de negatieve emoties waar vrouwen tegenaan bleven lopen en de beperkende overtuigingen die ze over zichzelf hadden. Toen ik Creatrix® ontdekte, erover ging lezen en naar filmpjes keek  van vrouwen die ermee geholpen waren, voelde ik in elke vezel van mijn lichaam dat ik deze opleiding moest gaan doen. Het maakte het plaatje nog een stukje verder af, en ik wist instinctief dat ik vrouwen daarmee van A tot Z kon helpen!

Creatrix® heeft mijn leven veranderd, het is amper met woorden te beschrijven. Want zelf liep ik natuurlijk ook tegen “het één en ander” aan. Zoals bij iedereen hebben dingen uit mijn jeugd mij mede gemaakt tot wie ik was, maar zeker niet altijd WILDE zijn. Want, wat is het lastig als je alles altijd perfect wilt doen, je jaren schaamte voelt over dingen die je ooit gezegd hebt, je dingen niet kunt bespreken en mensen ver over je grenzen heen laat gaan.

Dankzij Creatrix® kan ik mij daar nu nog weinig bij voorstellen. Ik voel mij zelfverzekerd, weet dat ik een aantal dingen heel goed kan, maak makkelijker keuzes (ook gewoon voor MIJZELF), geniet meer van mijn leven dan ooit, slaap weer heerlijk, ben van mijn negatieve emoties afben tevreden met mijzelf en qua stemming zo stabiel als een huis. Daarnaast zit ik ook lichamelijk veel beter in mijn vel!

Met mijn kennis van de vrouwelijke hormonen, mijn niet te stuiten drang om voor elke klant net zo lang in de literatuur te graven tot ik tot het allerbeste advies kom, met mijn laatst nog afgeronde opleiding tot orthomoleculair therapeut (alles over wat voeding en voedingssupplementen voor je kunnen doen), met mijn Creatrix®-trajecten en de veiligheid die ik vrouwen bij mij in de praktijk bied, ben ik in staat vrouwen (die worstelen met die hormonen) echt, echt, echt te helpenDiepgaand en blijvend. Je begrijpt, dit maakt mijn werk compleet.

En nu vraag je je misschien af…maar wie ben jij dan?

Ik ben Danielle Griesheimer en ik BEN van alles….MIJZELF, echtgenote, moeder, dochter, zus, vriendin, collega, ondernemer en daarnaast ook nog gelukkig, tevreden, energiek, blij en de moeite waard.

Geboren in Hapert, maar getogen in het hele land ;-)). Na de middelbare school ging ik de zorg in, want het ‘zorgen’ zit in mijn bloed en genen.

Als klein kind gebruikte ik waspoeder als sneeuw, maakte mooie tekeningen op de nieuwe bank en wilde  “poesjes” aaien in de Beekse Bergen. Later kon ik goed toneelspelen, zorgde ik dat mijn moeder geen zorgen over mij hoefde te hebben en deed ik mijn stinkende best om altijd aardig gevonden te worden. Ik had veel vrienden, en het was bij ons de zoete inval.

Ondernemerschap zit bij onze familie in de genen, aan mijn vaders kant, net als creativiteit, wat ik dan weer van mijn moeder heb.

Zoals toen ik zelf zwanger was en (zacht gezegd) niet blij werd van de “zwangerschapslingerie” die te koop was, en ik besloot dat ik dan maar zelf lingerie ging maken.

Ondertussen ben ik erachter dat “doen daar waar mijn hart sneller van gaat kloppen”, en dat is ‘zorgen’ op MIJN manier vanuit mijn eigen praktijk, mij bergen energie geeft. Ik word blij van iedere vrouw die gelukkiger uit mijn praktijk weggaat dan dat ze binnenkwam. Sterker nog…mijn hart maakt elke keer een sprongetje!!! Werken voelt hierdoor eigenlijk vaak niet als werken….Kortom, ik ben een GELUKKIG mens!

Maar er is nog wel 1 dingetje….

Het is NU echt hoog tijd dat het een algemeen bekend feit wordt dat er specifieke vrouwenhulp is en dat – als jij je op dit moment niet ok voelt – het NIET zo hoeft te blijven.

Dus wil jij meer weten, en ben JIJ er klaar voor om het roer om te gooien? Als jij nu ook in iedere vezel aanvoelt dat ik je kan helpen om weer zelfverzekerd en gelukkig in JOUW leven te komen staan:

Neem dan vooral contact met me op! Twijfel niet langer, doe het NU!